Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Akcija DDK Itas - Ivanec-žene, 05. veljače 2019.

  • Posted on:  Tuesday, 05 February 2019 00:20

Nastavljajući sa organiziranjem i prikupljanjem potrebnih doza krvi, Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec organiziralo je dana 05.02.2019. godine akciju dobrovoljnog darivanja krvi za djelatnike poduzeća "Itas" Ivanec, te za žene šireg ivanečkog područja, a održana je u dvorani Gradskog društva Crvenog križa Ivanec.

Akciji dobrovoljnog darivanja krvi odazvala su se 61 darivatelja, a prikupljeno je 56 doza krvi za potrebe liječenja bolesnika Opće bolnice Varaždin, čija je Transfuzijska služba i obavljala prikupljanje krvi. Posebno treba pohvaliti velik broj učenika Srednje škole Ivanec koji su prvi put dali krv, te darivatelja Josipa Poje koji je darivao krv 103 puta i Ivana Bregović koji je 101 put darivao krv.

Za sve darivatelje krvi, GDCK Ivanec osiguralo je zahvalni obrok i piće.

GDCK Ivanec zahvaljuje poduzeću "Ivkom" Ivanec koji je i ovog puta osigurao besplatni parking za dobrovoljne darivatelje krvi.

Slijedeća akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji GD Crvenog križa Ivanec održati će se u utorak 12.02.2019. godine od 09,00 do 12,00 sati u Restoranu Ivančica u Lepoglavi za darivatelje šireg Lepoglavskog područja.

Read 11 times