Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Realističan prikaz ozljeda, poziv na edukaciju Featured

  • Posted on:  Monday, 12 February 2018 11:42
  • Written by 

Realistični prikaz ozljeda je metoda koja je sastavni dio edukacije iz prve pomoći. Osnovni cilj je naučiti što bolje prikazati ozljedu na glumcu/manekenu kako bi članovi ekipe prve pomoći što brže prepoznali pojedinu vrstu ozljeda i stanja ozlijeđenih, te slijedom toga pravilno pružili prvu pomoć.
Pri realističnom prikazu ozljeda razlikujemo dvije discipline i to šminkanje lica i oponašanje (imitacija) ozljeda. Šminka uvijek treba biti što je moguće realističnija, kako bi se postigao najbolji mogući rezultat, što je i cilj edukacije koja će se održati u GDCK Ivanec, 15. I 16.02. u 17,00 sati.
Za postizanje navedenog, neminovne su neke vještine i znanja o ozljedama. O svemu više možete naučiti od naše trenerice za RPO; Melite Brodar, prof.
Sve naučeno prikazati ćemo na Natjecanju ekipa pp, koje će se 10.03.2018. održati u OŠ Klenovnik, a na kojem sudjeluje 10 ekipa prve pomoći!
Pozivamo Vas, uključite se i prijavite, najkasnije do srijede 14.02.
Za sve upite možete nas kontaktirati na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili telefonom na broj: 770-533.

PRIJAVNICA

Read 209 times Last modified on Monday, 12 February 2018 12:02